Nog dure transfers op komst bij Club Brugge? We durven te springen

Nog dure transfers op komst bij Club Brugge? "We durven te springen"

18-01-2020 23:14
30

Bij Club Brugge blijft het voorlopig nog vrij stil op de transfemarkt. Naast de al eerder aangekondigde Youssouph Badji haalde het nog geen enkele nieuwe speler. Nochtans is Club Brugge wel bereid om stevig te investeren.

Zo werd Adolfo Gaich gelinkt aan de Bruggelingen. Volgens Het Laatste Nieuws was Club Brugge bereid om zelfs twaalf miljoen euro te betalen voor de Argentijn. Uiteindelijk kwam er (nog) geen transfer van, maar Verhaeghe sluit absoluut niet uit dat Blauw-Zwart in de toekomst zulke investeringen zal blijven doen.

"Ik zal erover waken dat we blijven zaaien volgens onze zak. Maar Club Brugge durft te springen", geeft de voorzitter van Club Brugge aan.

"Zie het zo: we springen in de rivier van de ene steen op de andere naar de overkant. Wie op zijn steen blijft staan... . Wij nemen zeker sportiéve risico's en onze financiële risico's zijn berekende risico's. Van dag één heb ik Vincent Mannaert gezegd: 'Ik ben een ondernemer, ik zal geen defensief beleid voeren'", aldus Verhaeghe.