Verschueren weet dat het beter moet bij Anderlecht: Anders aanpakken

Verschueren weet dat het beter moet bij Anderlecht: "Anders aanpakken"

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 22:46za 18-01-2020 om 22:46

RSC Anderlecht heeft een bijzonder rumoerige periode achter de rug. Het heeft zich afgelopen zomer ook stevig geroerd op de transfermarkt, met heel wat nieuwe namen. Die bleken niet allemaal even succesvol te zijn. Dat het beter moet, beseft ook Michael Verschueren.

Zo konden andere Michel Vlap, Kemar Roofe en Samir Nasri nog niet helemaal bekoren. "Ik ga geen namen noemen, maar een aantal spelers hebben niet voldoende gespeeld", gaf Verschueren aan bij Hoogvliegers.

"Ze waren vanwege allerhande redenen niet beschikbaar, maar je kan de vraag stellen of we wel genoeg gekeken hebben naar de beschikbaarheid van de speler de laatste jaren. Hebben we daarin niet te veel risico genomen", vraagt Verschueren zich af.

Zelfkritiek
Hij weet dan ook dat het beter moet. "We moeten in de toekomst kijken dat we ervaren spelers halen die ook fit zijn, dat moeten we dus anders aanpakken. Ik ben daarin zelfkritisch genoeg", aldus de sportief manager van Anderlecht.

Verschueren lijkt daarbij te wijzen op Nasri, die transfervrij werd aangetrokken door Anderlecht. Een succes werd dat absoluut niet. Door blessureproblemen kwam hij amper in actie voor paars-wit. Tot dusver speelde hij acht wedstrijden, met daarin twee gescoorde doelpunten.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws