Waasland-Beveren springt over Oostende en doet geweldige zaak in degradatiestrijd

18-01-2020 21:51
1

Waasland-Beveren heeft een bijzonder goede zaak gedaan in de strijd tegen degradatie. Op bezoek bij concurrent KV Oostende wist het drie punten te pakken. Het werd 0-1.

In de Versluys Arena stond twee ploegen tegenover elkaar die absoluut punten moesten sprokkelen. Vooral Waasland-Beveren dan, dat ook meteen de beste zaak deed. Het kwam na amper vier minuten al op voorsprong via Stefan Milosevic.

De thuisploeg herstelde het evenwicht, wat niet meteen voor een leuke partij zorgde. Het niveau was niet om naar te gluren, met twee ploegen die niet voor een aangename wedstrijden konden zorgen.

De tweede helft zorgde niet voor beterschap. Beide ploegen konden weinig kansen bij elkaar voetballen, KVO moest beginnen vrezen voor een nederlaag. Coach Dennis Van Wijk had voorin weinig wisselmogelijkheden en kon dan ook niet voor het verschil zorgen. Het bleef 1-0 voor Waasland-Beveren.