Charleroi begint 2020 met teleurstellend resultaat tegen Eupen

18-01-2020 19:52 Laatste update: 20:02
4

Charleroi is niet al te best begonnen aan het nieuwe jaar. Na de winterstop raakte het nier verder dan een 1-1 gelijkspel tegen KAS Eupen. Een slecht resultaat in de strijd om Play-Off 1.

We kregen een bijzonder genietbare eerste helft te zien, waarin Knowlegde Musona meteen een goede indruk naliet. Charleroi kwam wel eerst op voorsprong via Mamadou Fall, maar gaf die ook al snel weer uit handen.

Nicolas Penneteau gaf de goal weg in een geschenkverpakking. De doelman leverde de bal in bij Musona. De Zambiaan aarzelde niet en maakte er meteen 1-1 van. Beide ploegen bleven ook voor aanvallend voetbal zorgen, maar konden niet meer scoren in de eerste helft.

Na rust ging Charleroi nog op zoek naar een belangrijk doelpunt. Het slaagde er echter niet in om de thuisploeg vast te zetten, waardoor het 1-1 bleef. Charleroi staat door het gelijkspel op negen punten van Club Brugge, op een tweede plek. Het kan de komende uren en dagen voorbij gestoken worden door Gent en Antwerp, die op één punt staan.