Vercauteren neemt Vanden Borre niet op in selectie voor match tegen Club Brugge

Vercauteren neemt Vanden Borre niet op in selectie voor match tegen Club Brugge

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 19:20za 18-01-2020 om 19:20

Zondag staat RSC Anderlecht – Club Brugge op het programma. Het duel tussen de twee rivalen zal er eentje zijn zonder Anthony Vanden Borre. De verdediger haalde de selectie van Frank Vercauteren niet.

Vanden Borre liet een goede indruk na op stage bij Anderlecht, maar Vercauteren acht de voormalige Rode Duivel nog niet klaar voor het grote werk. Bij Anderlecht ontbreekt ook Kemar Roofe.  Antoine Colassin is zo de enige echte spits in de selectie van Vercauteren. Mag de 18-jarige jonkie starten tegen Club Brugge of depanneren Michel Vlap of Nacer Chadli.

In de selectie van Anderlecht zien we wel de naam van nieuwkomer Amir Murillo. Ook Yevhenii Makarenko kan in actie komen tegen Club Brugge. Voor nieuwjaar was de middenvelder out. Adrien Trebel zit ook nog altijd bij Anderlecht en haalde de kern van Vercauteren.

De selectie van Anderlecht: Adrien Trebel, Albert Sambi Lokonga, Alexis Saelemaekers, Amir Murillo, Antoine Colassin, Davy Roef, Derrick Luckassen, Edo Kayembe, Elias Cobbaut, Francis Amuzu, Hendrik Van Crombrugge, Jeremy Doku, Killian Sardella, Marco Kana, Michel Vlap, Nacer Chadli, Peter Zulj, Sieben Dewaele, Thomas Didillon, Vincent Kompany, Yevhenii Makarenko

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws