'Ajax denkt aan Gavory, Standard denkt aan miljoenentransfer'

'Ajax denkt aan Gavory, Standard denkt aan miljoenentransfer'

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 16:23za 18-01-2020 om 16:23

Laatste update: zaterdag 18 januari 2020 om 16:38za 18-01-2020 om 16:38

RMC Sport heeft opmerkelijk transfernieuws gedeeld: Ajax zou één van de clubs zijn die de ontwikkeling van Nicolas Gavory volgen. De 24-jarige linksback van Standard speelde tijdens het seizoen 2018/2019 al in Nederland, maar dan voor FC Utrecht.

De Rouches betaalden destijds circa drie miljoen euro voor Gavory, die is uitgegroeid tot een vaste waarde in Luik: de linksback speelde tot dusver alles, op twee bekerwedstrijden na.

Volgens RMC Sport heeft de Fransman zichzelf in de kijker gespeeld bij diverse clubs in het buitenland: het medium noemt Ajax, SC Freiburg, Newcastle United en Fiorentina als gegadigden. Het bestuur van Standard lijkt vooralsnog echter niet mee te willen werken aan een transfer van de Fransman, die nog vastligt tot medio 2023.

Mogelijk komt het in de zomer alsnog van een transfer. Ajax moet dan hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een nieuwe linksback, gezien het mogelijke vertrek van Nicolás Tagliafico. De Argentijn besloot Ajax afgelopen zomer trouw te blijven, maar wordt gevolgd door diverse Europese topclubs.

Update: Volgens Footmercato wil Standard Gavory niet voor een appel en een ei laten gaan. De Rouches zouden naar verluidt 7 miljoen euro willen ontvangen voor de linksback.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws