Verliest Lukaku zijn maatje? The Sun denkt dat Martinez al in Engeland zit

Verliest Lukaku zijn maatje? The Sun denkt dat Martinez al in Engeland zit

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 13:59za 18-01-2020 om 13:59

Bij Inter is het dit seizoen genieten van Romelu Lukaku en Lautaro Martinez. Maar wordt het koningskoppel dra uit elkaar getrokken. Bij The Sun denkt men van wel.

Inter trekt zondag naar Lecce, maar volgens de Engelse boulevardkrant is Martinez in Londen. De vriendin van de Argentijnse aanvaller deelde op haar Instagramaccount beelden dat ze op weg is naar de Engelse hoofdstad en dat ze daar is aangekomen. Het doet de geruchten aanwakkeren dat Martinez snel voor een avontuur in de Premier League kiest.

Bij Manchester United staat Martinez hoog op het verlanglijstje. Dit seizoen was de aanvaller al goed voor 15 goals en 3 assists in 24 optredens voor Inter. Samen met Lukaku zorgt Martinez ervoor dat de titelstrijd in de Serie A na jaren nog eens echt spannend is. Momenteel staat Inter tweede in de stand.

Sinds 2018 staat Martinez op de loonlijst van Inter. Zijn contract loopt nog tot medio 2023. Zijn transferwaarde wordt op circa 80 miljoen euro geschat.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws