Boskamp snapt KRC Genk niet: “Ik vind het een groot verlies”

Boskamp snapt KRC Genk niet: “Ik vind het een groot verlies”

Gepubliceerd: zaterdag 18 januari 2020 om 12:16za 18-01-2020 om 12:16

Johan Boskamp snapt de winterse verkoop van Ally Samatta aan Aston Villa niet. Volgens de Nederlander doet KRC Genk er niet goed aan de aanvaller nu van de hand te doen.

“Ik had het niet gedaan, ik vind het een groot verlies”, begint Boskamp tegenover Het Belang van Limburg. “Samatta blijft hun beste spits, al haalde hij dit seizoen niet meer het niveau van vorig jaar. De ploeg is ook een beetje ontrafeld en ze krijgen veel geld voor hem, maar als je een vervanger haalt, heb je geen enkele garantie.”

“De winterse transfermarkt is een moeilijke en je hebt weinig tijd om nieuwelingen in te passen”, vervolgt Boskamp. “Ik stel me ook vragen bij de twee nieuwe Noren. Zijn die niet gewoon gehaald om Berge hier te houden? Daehli was een groot talent bij Manchester United, maar is toch van een minder niveau dan Malinovskyi en Trossard. Hij is nu 24 jaar, dan hoor je toch een volwassen speler te zijn. We zullen zien.”

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Standard en Charleroi hebben het spannend gemaakt, maar ze stoten alletwee door in de Europa League na verlengingen! #Charleroi #Standard #Vanheusden #Avenatti #Dessoleil #EuropaLeague #EUL

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Heeft Boskamp hier gelijk?

(614 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws