KRC Genk maakt doelmannenlijstje: “Kalinic is effectief een naam die gevallen is”

KRC Genk maakt doelmannenlijstje: “Kalinic is effectief een naam die gevallen is”

18-01-2020 07:14 Laatste update: 07:20
12

KRC Genk is naarstig op zoek naar een nieuwe doelman. Na het uitvallen van goalie Maarten Vandevoordt willen de Limburgers een vervanger binnenhalen. Het Laatste Nieuws meldt dat KRC Genk een doelmannenlijstje heeft opgesteld.

KRC Genk wil een concurrent voor Gaetan Coucke halen. “Het staat vast dat we nog een extra doelman halen die Coucke het vuur aan de schenen kan leggen. Er liggen een aantal namen op tafel en we hopen tegen begin volgende week een nieuwe doelman binnen te halen”, zegt Dimitri De Condé.

Lovre Kalinic, de Kroatische ex-doelman van KAA Gent staat alvast op dat lijstje. De 29-jarige goalie is op een zijspoor beland bij het Engelse Aston Villa. “Ik kan enkel zeggen dat Kalinic effectief een naam is die bij ons is gevallen”, bevestigt De Condé.

Boffin en Jackers
Ook de 32-jarige Ruud Boffin zou een optie zijn. De Belgische doelman wil het Turkse Antalyaspor verlaten. Nordin Jackers wordt ook genoemd. Jackers is eigendom van KRC Genk, maar wordt momenteel uitgeleend aan Waasland-Beveren.

“Nordin had een optie in zijn contract staan waardoor hij vervroegd kon ­terugkeren, maar die optie is een paar dagen geleden vervallen. Dat maakt dat een terugkeer van Nordin op dit ­moment niet zo simpel is”, aldus De Condé.