Werkzoekende Mazzu heeft lof voor Anderlecht: Ik kan me er mee identificeren

Werkzoekende Mazzu heeft lof voor Anderlecht: "Ik kan me er mee identificeren"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 21:30vr 17-01-2020 om 21:30

Felice Mazzu is al enkele maanden werkloos nadat hij bij KRC Genk mocht beschikken. De trainer is echter hongerig om opnieuw aan de slag te gaan.

Stilzitten is niet aan Mazzu besteed, de Italo-Belg mist het spelletje te erg. "De inactiviteit weegt op mij, zeker na 30 jaar actief bezig te zijn met het vak", aldus Mazzu bij RTBF. De trainer toont zich klaar om opnieuw ergens aan de slag te gaan. "Ik ben klaar om mijn schouders onder een nieuw project te zetten."

Als men project zegt, denkt men al snel aan het project van RSC Anderlecht en Vincent Kompany, Mazzu is alvast gecharmeerd door wat er zich in Brussel afspeelt. "Het is een project waarmee ik me zou kunnen identificeren, ik apprecieer de evolutie die er is onder Kompany", vertelt Mazzu.

Bij Anderlecht is er momenteel echter geen vacante vacature voor Mazzu weggelegd, de 53-jarige trainer heeft wel een idee in wat voor club hij wil terechtkomen. "Ik heb nood aan tijd, structuur en stabiliteit, liefst ook in België. De voormalige trainer van Genk laat het niet na om ook nog eventjes na te trappen naar zijn voormalige werkgever. "Mijn nieuwe club moet ook een zicht op de lange termijn hebben, dat was bij Genk niet het geval."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Altijd als EERSTE op de hoogte van: Voetbalnieuws Transfernieuws Voetbalvideo's Volg @voetbalprimeurbelgie!

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws