Moet Genk nieuw vertrek vrezen? Berge heeft in België niets meer te doen

Moet Genk nieuw vertrek vrezen? "Berge heeft in België niets meer te doen"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 18:09vr 17-01-2020 om 18:09

KRC Genk lijkt met Ally Samatta opnieuw een kampioenenmaker te verliezen. De Tanzaniaan is op weg naar Aston Villa. Maar wat met Sander Berge, dat andere goudhaantje? Het gerucht doet de ronde dat de Noorse middenvelder in januari nog kan vertrekken.

Volgens Stef Wijnants, volger van het Limburgse voetbal voor Sporza, is de kans reëel dat Berge deze maand nog andere oorden opzoekt. "Dat gaat natuurlijk over veel meer geld dan tien miljoen euro. Hij is ook redelijk kieskeurig. Die heeft geen zin om bijvoorbeeld onderaan te spelen met Aston Villa."

"Voor Berge - en ik zeg niet dat het voor Samatta zo is - is geld niet het allerbelangrijkste. Die wil gewoon bij een goeie club terechtkomen. Maar laat ons duidelijk zijn: ik hoor namen als Liverpool, maar ook voor hem zal er nog een tussenstap nodig zijn. Berge heeft in België niets meer te doen."

"Als je die bezig zag in de oefenmatch tegen Keulen, dat was met de vingers in de neus. Maar als je doordenkt, speelt Berge als hij blijft nu twee keer Play-Off 2. Genk moet immers nu nog tegen alle ploegen waartegen ze later eventueel in Play-Off 1 nog tegen moeten. Ik denk dat zijn vertrek afhangt van het bedrag dat op tafel komt en de keuze die hij wil maken", besloot Wijnants.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws