Atalanta licht optie tot koop na anderhalf jaar en legt productieve spits vast

Atalanta licht optie tot koop na anderhalf jaar en legt productieve spits vast

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 13:40vr 17-01-2020 om 13:40

Duván Zapata is officieel speler van Atalanta. De spits uit Colombia werd al anderhalf jaar gehuurd van Sampdoria en de club uit Bergamo heeft nu besloten om Zapata voor twaalf miljoen euro definitief over te nemen van de competitiegenoot.

Dat bedrag was de vastgestelde transfersom die Atalanta moest betalen als het Zapata definitief wilde overnemen van Sampdoria, staat op de clubsite van de Italianen. De clubleiding van Atalanta, waar Marten de Roon en Hans Hateboer ook onder contract staan, is duidelijk tevreden met de prestaties van Zapata. De Colombiaan maakte in anderhalf jaar tijd 29 goals voor de achtste finalist van de Champions League.

Zapata zelf is blij dat Atalanta besloten heeft om de optie tot koop te lichten. "Ik ben erg blij en wil Atalanta bedanken voor deze blijk van vertrouwen in mij. Ze hebben me goed verwelkomd in Bergamo vanaf het eerste moment en we zijn op dit moment aan iets belangrijks aan het bouwen. Samen kunnen we daarmee verder gaan en er veel voldoening uit halen."

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws