OFFICIEEL: Manchester United maakt vertrek van routinier Young bekend

OFFICIEEL: Manchester United maakt vertrek van routinier Young bekend

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 12:27vr 17-01-2020 om 12:27

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 20:12vr 17-01-2020 om 20:12

Ole Gunnar Solskjaer heeft Harry Maguire aangewezen als nieuwe aanvoerder van Manchester United. De manager bevestigt dat hij een nieuwe captain heeft gekozen vanwege het naderende vertrek van Ashley Young.

Young droeg de aanvoerdersband op Old Trafford, maar is op weg naar de uitgang bij Manchester United. De Engelse verdediger lijkt na 261 officiële duels voor United zijn carrière te vervolgen in Italië bij Internazionale. "Hij is in de zomer 35 en als hij ergens een contract voor tweeënhalf jaar kan tekenen, dan is het aan hem", reageerde Solskjaer tegenover Sky Sports.

De manager geeft aan dat een dergelijk aanbod voor Man United geen optie was, gezien de jonge spelers die op de deur kloppen. "Hij is erg goed geweest voor de club, is captain geweest en heeft verschillende prijzen gewonnen. Maar we hebben spelers die eraan komen."

Solskjaer bevestigde ook dat hij ervoor heeft gekozen om Maguire de aanvoerdersband te geven gezien het aanstaande vertrek van Young, die in Engeland naast Manchester United uitkwam voor Watford en Aston Villa.

Update: Internazionale en Manchester United hebben de overgang van Young naar Italië bevestigd. De routinier tekent in Milaan een contract voor een paar maanden. Inter heeft de optie om het contract met een jaar te verlengen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws