Sagna wil Club Brugge overtuigen: Dat is heel belangrijk voor mij

Sagna wil Club Brugge overtuigen: "Dat is heel belangrijk voor mij"

17-01-2020 12:15
4

Club Brugge heeft Amadou Sagna deze winter uitgeleend aan KV Oostende. Daar moet hij zich bewijzen in de degradatiestrijd. Sagna hoopt volgend seizoen wél klaar te zijn voor het grote werk.

"Bij Club Brugge heb ik op een paar maanden tijd heel veel bijgeleerd", geeft Sagna aan bij Het Nieuwsblad. "Ik heb gestolen met mijn ogen, zeg maar. Het is een absolute topclub, waar ik altijd goed geholpen ben door de trainers. Maar minuten maken is nu heel erg belangrijk voor mij."

Sagna is nu klaar om KV Oostende naar een hoger niveau te tillen. "Ik ben klaar om te spelen. Fysiek voel ik geen problemen. Door de spelers bij Oostende ben ik ook erg warm ontvangen: het doet goed dat er Afrikanen zijn. Het niveau op training ligt heel hoog. Wees maar zeker, ook hier zitten echte topspelers.”

Sagna vindt het niet vreemd dat hij plots wordt uitgeleend. "Mijn situatie is logisch. Ik kom van een ander continent bij een topploeg met een heel brede kern. En ik ben nog zo jong. Of ik een toekomst heb bij Club Brugge? Waarom niet? Je ziet er zo vaak dat spelers eerst uitgeleend worden om er daarna volledig door te breken. Daarom stemde ik meteen in met deze oplossing."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie