Bölöni rekent toch op Lamkel Zé: Hij heeft zijn straf al gekregen

Bölöni rekent toch op Lamkel Zé: "Hij heeft zijn straf al gekregen"

17-01-2020 11:45 Laatste update: 12:51
6

Antwerp-coach Laszlo Bölöni worstelde op stage opnieuw met enfant terrible Didier Lamkel Zé. Die blonk niet uit in trainingsarbeid en pakte dom rood in een oefenduel. Toch zal Lamkel Zé in de selectie zitten voor de match tegen Club Brugge.

"Ik zie niet in waarom niet", geeft Bölöni aan bij Gazet Van Antwerpen. "Hij heeft zijn straf (allicht een geldboete, red.) al gekregen van de directie. Of Didier ook speelt tegen Cercle is een andere vraag."

Maandag kreeg Lamkel Zé nog een soort straftraining. Hij liep rondjes terwijl de andere spelers met de bal trainden. "Hij heeft de fysieke arbeid verricht die hij op stage vergat te doen. (grijnst) Voor mij blijft het collectieve het belangrijkste. Én ik heb belangrijkere spelers dan Lamkel Zé. Ik probeer zoveel mogelijk uit mijn groep te halen door ze te helpen."

Bölöni zag zijn sterspeler Dieumerci Mbokani woensdag naast de Gouden Schoen grijpen. Volgens de Roemeen gaat dat echter geen invloed hebben. "Op training viel daags nadien geen spatje ontgoocheling te bespeuren. Ik onthoud dat hij in 2019 weer zijn pure klasse heeft getoond", aldus Bölöni.