Luckassen wil scalp van Club Brugge: Kunnen de rollen omdraaien

Luckassen wil scalp van Club Brugge: "Kunnen de rollen omdraaien"

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 11:30vr 17-01-2020 om 11:30

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 11:43vr 17-01-2020 om 11:43

Derrick Luckassen is na een moeilijk begin een vaste waarde geworden bij Anderlecht. Zondag komt hij waarschijnlijk weer in actie tegen Club Brugge. Luckassen wil eindelijk eens winnen van Club.

"We zijn nu twee keer verslagen door Club op korte tijd, het wordt tijd dat wij een keer winnen", aldus Luckassen in Het Nieuwsblad. "We geloven dat we de rollen kunnen omdraaien, ook al waren ze bij de vorige confrontaties duidelijk beter. We hebben hard getraind op stage en hebben met zijn allen een stap vooruit gezet."

De terugkeer van Kompany heeft volgens Luckassen een positieve invloed bij Anderlecht. "Ik keek al zo lang naar hem op, dus het is leerrijk dat ik nu met hem kan spelen en trainen. Ik probeer iets met zijn ervaring te doen met het oog op mijn eigen toekomst als voetballer."

Luckassen is een centrale verdediger, maar heeft dit seizoen vooral op de backposities gespeeld. "Op de linksachter heb ik me niet echt geamuseerd, op de rechtsachter wel. Het was soms wat trekken en sleuren, maar uiteindelijk ging het mij wel af. Het is logisch dat ik het team wat duelkracht bijbreng", besluit de Nederlander.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Is Luckassen een goeie transfer?

(1419 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws