Bronn dankt makelaar Bayat: “Had ook elders in België terecht gekund”

Bronn dankt makelaar Bayat: “Had ook elders in België terecht gekund”

Gepubliceerd: vrijdag 17 januari 2020 om 09:44vr 17-01-2020 om 09:44

Dylan Bronn verliet KAA Gent via de achterpoort en vertrok naar het Franse FC Metz. In een interview aan Sport/Voetbalmagazine geeft de verdediger meer uitleg over zijn transfer.

Bronn had geen toekomst meer bij KAA Gent en FC Metz was het beste dat hem kon overkomen. “Ja, heel zeker. Vooral wanneer je weet dat ik enkele weken geleden nog moest trainen met jongens van zestien jaar. Gelukkig kon ik rekenen op mijn makelaar Mogi Bayat, die hard zijn best gedaan heeft zodat ik nu in een andere club aan de slag kan.”

Bronn had ook in de Jupiler Pro League kunnen blijven. “Ik had ook elders in België terecht gekund, er waren contacten, maar eerlijk waar: ik ben héél blij dat ik op mijn 24e eindelijk de Ligue 1 ga ontdekken. En bij een club die ambitieus is en waar er duidelijk iets leeft.”

FC Metz heeft volgens Bronn een mooi project op poten gezet. “De mensen weten het misschien niet, maar FC Metz is een club in volle heropbouw. Er wordt momenteel een tribune neergezet en er beweegt van alles. Ik ben blij dat ik deel mag uitmaken van dat project.”

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws