Pereiro: 'Mijn zaakwaarnemer is bezig met aanbieding van Aston Villa'

Pereiro: 'Mijn zaakwaarnemer is bezig met aanbieding van Aston Villa'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 21:14do 16-01-2020 om 21:14

Aston Villa probeert momenteel om Ally Samatta bij Genk weg te plukken. Ondertussen is de Premier League-club nog bezig met een andere versterking, Gastón Pereiro. De speler van PSV geeft bij radiostation Sport890 aan dat er onderhandelingen lopen. 

Pereiro kan ook naar Cincinnati, maar geeft de voorkeur om in Europa te blijven."PSV heeft me gezegd dat de onderhandelingen met Cincinnati zijn afgerond. Maar ik heb bij mijn zaakwaarnemer aangegeven dat ik er de voorkeur aan geef in Europa te blijven, als die kans zich voordoet", zo laat Pereiro weten. "Hij is nu bezig met een aanbieding die Aston Villa heeft gedaan." Of de aanvaller doelt op een winterse transfer of een transfervrije overstap in de zomer, is niet duidelijk.

Pereiro loopt komende zomer uit zijn contract in Eindhoven. "PSV heeft mij verteld dat als ik niet verleng, het heel moeilijk is om de komende zes maanden nog te spelen." Volgens de Uruguayaanse international is het echter uitgesloten dat hij deze winter al transfervrij mag vertrekken uit Nederland. Bij Aston Villa kan Pereiro ploeggenoot worden van Anwar El Ghazi. The Villans staan momenteel achttiende in de Premier League.

Onder meer het Eindhovens Dagblad meldde al dat Pereiro een fors salaris kan opstrijken in de Verenigde Staten. Het Cincinnati van trainer Ron Jans en directeur Gerard Nijkamp ziet in hem een Designated Player.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws