'Lukaku krijgt Giroud en ex-ploegmaat aan zijn zijde'

'Lukaku krijgt Giroud en ex-ploegmaat aan zijn zijde'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 19:42do 16-01-2020 om 19:42

Internazionale staat op het punt om een Engelse dubbelslag te bewerkstelligen Olivier Giroud lijkt op korte termijn uit zijn lijden verlost te worden bij Chelsea, terwijl Ashley Young op zijn beurt overkomt van Manchester United. Romelu Lukaku krijgt er dus twee ploegmaats bij. 

De boomlange spits zou dichtbij een overgang naar Internazionale zijn. Italiaanse media maken de melding dat de zaakwaarnemer van Giroud gearriveerd is in Milaan om te onderhandelen over een contract voor de Franse spits. Nicolò Schira, een gerenommeerd Italiaans journalist, maakt melding van de overgang en bevestigt dat Giroud voor een bedrag van vijf miljoen euro en anderhalf miljoen aan bonussen naar San Siro gaat vertrekken. Giroud zal spoedig naar Italië reizen om een medische keuring te ondergaan.

Niet alleen Giroud, maar ook Manchester United-speler Young is onderweg naar de Serie A. Dezelfde Schira weet te melden dat Young op het punt staat om een contract, ter waarde van drie miljoen per jaar, te ondertekenen bij Inter. De Italianen zouden slechts het schamele bedrag van anderhalf miljoen euro overmaken naar Engeland. Het is wachten op de officiële bevestigingen van beide clubs de komende dagen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws