'Manchester United biedt 55 miljoen én Chong voor droomversterking'

'Manchester United biedt 55 miljoen én Chong voor droomversterking'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 12:44do 16-01-2020 om 12:44

Tahith Chong staat op het punt Manchester United te verruilen voor Sporting Portugal. Althans, dat meldt A Bola. De twintigjarige aanvaller wordt mogelijk betrokken in de megadeal rond Bruno Fernandes.

Chong beschikt over een aflopend contract bij Manchester United. Om nog wat aan de Oranje-jeugdinternational te kunnen verdienen, moet de Engelse grootmacht hem deze winter verkopen. United wil Chong daarom betrekken in de Fernandes-transfer. De Portugese middenvelder heeft volgens The Telegraph al ingestemd met een voorstel uit Manchester.

Fernandes moet 55 miljoen euro kosten. Sporting hoopte eerst nog meer dan 70 miljoen te beuren, maar beseft dat het niets heeft aan een ontevreden speler. De Portugese international wil graag de overstap naar de Premier League maken. Als de transfer doorgaat, dan heeft United het probleem op het middenveld voorlopig opgelost. Paul Pogba en Scott McTominay zijn geblesseerd, terwijl Ajax-vedette Donny van de Beek niet haalbaar bleek.

Het is onduidelijk wat de rol van Chong precies wordt in de megadeal. De vleugelaanvaller moet vermoedelijk nog een akkoord zien te bereiken met Sporting.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws