Juventus komt met transfernieuws: 'Geen vervanger voor Demiral'

Juventus komt met transfernieuws: 'Geen vervanger voor Demiral'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 12:30do 16-01-2020 om 12:30

Juventus gaat niet de transfermarkt op voor een vervanger van Merih Demiral. De verdediger scheurde zijn kruisband af en mist de rest van het seizoen, maar dat is voor Juve geen reden om een vervanger aan te trekken.

Ondanks de lange afwezigheid van Demiral heeft trainer Maurizio Sarri voldoende opties met Matthijs de Ligt, Leonardo Bonucci en Daniele Rugani. Bovendien is Giorgio Chiellini herstellende van zijn kruisbandblessure.

Directeur Fabio Paratici bevestigt in gesprek met RAI Sport dat de club geen nieuwe centrale verdediger aan gaat trekken. "We spelen op dit moment niet met het idee om er een verdediger bij te halen. We hebben niet méér centrumverdedigers nodig dan we nu al hebben. Degenen die we hebben zijn goed genoeg en we beschikken over een brede selectie. Daarbij hopen we Chiellini binnenkort terug te hebben. Het is goed zoals het nu is."

De uitspraken van Paratici lijken vooral goed nieuws voor de Nederlander De Ligt, die de geblesseerde Demiral verving in het duel met Udinese (4-0 winst). Het afhaken van Demiral voor de rest van het seizoen komt De Ligt allesbehalve slecht uit. De Ligt leek voorbij gestreefd te zijn door Demiral nadat hij zelf met fysieke klachten kampte. Inmiddels is De Ligt weer hersteld en lijkt hij de aangewezen persoon om het gat in de defensie op te vangen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Serie A Juventus

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws