UPDATE: 'Anderlecht biedt niet genoeg, Turken springen in de dans'

UPDATE: 'Anderlecht biedt niet genoeg, Turken springen in de dans'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 12:15do 16-01-2020 om 12:15

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 21:24do 16-01-2020 om 21:24

Anderlecht wil deze winter nog graag een aanvaller halen, maar voorlopig lukt dat niet. Ook voor Loïs Diony is er voorlopig geen doorbraak.

Anderlecht heeft een eerste bod op tafel gelegd, maar dat werd geweigerd door St-Etienne. Volgens Footmercato ging het om een dik miljoen. St-Etienne wil wel degelijk af van Diony, maar hoopt toch nog op een transfersom van twee miljoen euro. Hij geniet namelijk ook interesse van verschillende andere clubs.

Diony is een aanvaller die al sinds 2017 bij St-Etienne speelt. Hij werd in die periode ook enkele maanden uitgeleend aan Bristol City. Dit seizoen brak hij nog niet veel potten bij St-Etienne. Hij kwam daar amper vijf keer in actie en scoorde één doelpunt. Vorig seizoen scoorde hij nog vijf doelpunten in de Ligue 1.

Update: Volgens Le10sport schieten de onderhandelingen tussen Anderlecht en  AS Saint-Etienne niet echt op. De Fransen willen een miljoen euro vangen voor de aanvaller, maar het bod van paars-wit komt daar niet in de buurt. Ondertussen zou een Turkse club in de dans gesprongen zijn om Diony te strikken. De Franse bron weet wel nog niet om welke club het gaat. 

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws