UPDATE: ‘Dompé mag beschikken bij KAA Gent, maar weigert aanbieding’

UPDATE: ‘Dompé mag beschikken bij KAA Gent, maar weigert aanbieding’

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 10:30do 16-01-2020 om 10:30

Laatste update: vrijdag 17 januari 2020 om 08:15vr 17-01-2020 om 08:15

De kans is klein dat Jean-Luc Dompé nog in actie gaat komen met KAA Gent. Na de stage in Spanje is Dompé namelijk overgeplaatst naar de B-kern, zo weet Het Nieuwsblad.

Op de stage in Spanje toonde hij naar verluidt te weinig inzet. Coach Jess Thorup heeft dan ook definitief besloten om niet verder te gaan met Dompé. Echt een belangrijke speler was hij dit seizoen sowieso al niet, met amper één basisplaats en verder nog acht invalbeurten. Vorig seizoen mocht Dompé nog 22 keer starten.

KAA Gent wil nu proberen om Dompé nog van de hand te doen in de wintermercato. Het contract van de 24-jarige Fransman loopt komende zomer sowieso af. KAA Gent zou nog een kleine winst kunnen maken op Dompé, want in 2018 haalde het Dompé gratis weg bij Standard. 

Voor Dompé eindigt zijn periode bij KAA Gent zo in mineur. Dompé gooide vijf jaar geleden nog hoge ogen bij STVV, maar heeft het sinds zijn transfer naar Standard moeilijk om zich nog door te zetten.

Update: Jean-Luc Dompé mag beschikken bij KAA Gent. Op de laatste stagedag stuurde hij zijn kat naar een looptraining en nu zit de aanvaller in de B-kern. Zelf is Dompé ontevreden over het aantal speelminuten dat hij krijgt. Het Kazachse Astana toonde interesse, maar daar heeft hij volgens Het Laatste Nieuws geen zin in.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet KAA Gent hem verkopen?

(397 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws