'Milan mengt zich in strijd om Barça-target: Dinamo accepteert bod van 30 miljoen'

'Milan mengt zich in strijd om Barça-target: Dinamo accepteert bod van 30 miljoen'

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 09:11do 16-01-2020 om 09:11

Het leek erop alsof Dinamo Zagreb-aanvaller Dani Olmo aan het begin van dit jaar de overstap zou maken naar FC Barcelona, maar het bleef vervolgens stil rondom de overstap. Het was voor AC Milan het teken om in te stappen. Dinamo Zagreb en Milan zouden al overeenkomst hebben bereikt over de transfersom voor Olmo.

"Gisteravond heeft Dinamo Zagreb een bod op Olmo ontvangen en geaccepteerd", vertelt journalist Nikola Lipovac van de Kroatische krant Jutarni List in gesprek met Radio Rossonera. "Het gaat om een bedrag van ongeveer 30 miljoen euro, waarbij het gaat om 20 tot 25 miljoen euro plus bonussen. Dinamo Zagreb weet dat het contract van Olmo in 2021 afloopt en dat deze winter de enige optie is om hem voor veel geld te verkopen."

Dinamo wilde het contract van Olmo verlengen, maar toen eenmaal duidelijk werd dat de aanvaller hier niet op zat te wachten besloot de Kroatische club geld voor hem te willen vangen. "In Kroatië gelooft iedereen dat Olmo de top gaat halen. Hij heeft ervaring in de Champions League en Europa League. Misschien is de Bundesliga de beste competitie voor hem, maar ook Italië past goed bij hem", sluit Lipovac af.

Olmo werd afgelopen zomer meermaals gelinkt aan een overstap naar Ajax, maar dat ging uiteindelijk niet door. De huidige vraagprijs van Dinamo Zagreb lijkt ook wat te gortig voor de Amsterdammers.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws