UPDATE: Preud’homme bevestigt interesse: “Je moet ermee leren leven”

UPDATE: Preud’homme bevestigt interesse: “Je moet ermee leren leven”

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 08:49do 16-01-2020 om 08:49

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 18:26do 16-01-2020 om 18:26

Terwijl Paul-José Mpoku in de zomer nog weg mocht, lijkt de situatie in de winter anders te liggen. Standard weigerde een bod op de middenvelder.

Volgens La Dernière Heure deed Al-Nasr een bod van 1,2 miljoen euro op Mpoku. De club uit Dubai bijt echter in het woestijnzand, Standard werkt niet mee aan de mogelijke transfer. Mpoku knokte zich dit seizoen weer in de gratie en is belangrijk voor de ploeg. Het is dus enkel maar logisch dat de middenvelder niet meer zomaar weg mag.

Bij Standard sluiten ze een transfer echter niet volledig uit. Als een club 3,5 miljoen euro overschrijft mag Mpoku beschikken. Het huidige contract van Mpoku loopt nog tot 2021, met een optie voor een extra seizoen.

Update: Standard kreeg een bod binnen voor Mpoku. Het Nieuwsblad meldt dat het bod van Al Wahda was en niet van Al Nasr. Standard wees het bod af. “In het voetbal is er nu eenmaal interesse in je spelers. Ideaal is het niet, maar we zijn eraan gewend om ermee om te gaan. Je moet ermee leren leven”, vertelt Preud’homme.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws