UPDATE: ‘Aston Villa legt miljoenenbedrag op tafel voor Samatta’

UPDATE: ‘Aston Villa legt miljoenenbedrag op tafel voor Samatta’

Gepubliceerd: donderdag 16 januari 2020 om 08:05do 16-01-2020 om 08:05

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 13:41do 16-01-2020 om 13:41

Verliest KRC Genk één van zijn toppers? Volgens Het Laatste Nieuws is Ally Samatta onderweg naar Engeland om een transfer af te ronden.

Samatta werd eerder al gelinkt aan clubs als Norwich, Brighton, Aston Villa en West Ham. Een eerste aanbieding kwam echter uit het Midden-Oosten en niet uit Engeland. Samatta weigerde, de spits heeft zijn zinnen op de Premier League gezet.

Die droomtransfer lijkt nu dan toch in de maak. Genk en Samatta hadden eerder al een afspraak gemaakt omtrent een mogelijke transfer. Voor een bedrag rond de tien miljoen euro zou Samatta de club mogen verlaten. Het is nog niet geweten naar welke Engelse club de Tanzaniaan op weg is. Een transfer zou alvast een aderlating zijn voor Genk, Samatta wist in totaal 76 doelpunten te maken voor de club.

Update: Volgens Het Laatste Nieuws is een deal bijna beklonken. KRC Genk-aanvaller Samatta gaat bij Aston Villa de geblesseerde Wesley Moraes vervangen. Er wordt gesproken van een bedrag van zo’n tien miljoen euro. Nu is het nog wachten op officiële bevestiging van de clubs.

Poll

Zal Samatta slagen in de Premier League?

(1165 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws