Mata velt ongelukkig Wolves; PSG haalt uit en revancheert zich tegen Monaco

Mata velt ongelukkig Wolves; PSG haalt uit en revancheert zich tegen Monaco

15-01-2020 23:18
2

Manchester United heeft zich geplaatst voor de vierde ronde van de FA Cup. Na een 0-0 gelijkspel in Wolverhampton werd de replay op Old Trafford met 1-0 gewonnen door de ploeg van trainer Ole Gunnar Solskjaer. Leander Dendoncker stond in de basis bij de Wolves.

United komt goed weg
Het had weinig gescheeld of Wolves was er met de zege vandoor gegaan. In de eerste helft werd een goal van Pedro Neto afgekeurd vanwege twijfelachtig hands van ploeggenoot Raúl Jimenez en daarnaast kopte Matt Doherty nog eens op de paal. Na rust besliste Juan Mata het duel middels een sluw stiftje, maar ook Wolverhampton kreeg voldoende mogelijkheden. Zij scoorden echter niet meer.

PSG wint nu wel van Monaco
Afgelopen zondag speelden Paris Saint-Germain en AS Monaco al tegen elkaar in de competitie en wisten de Monegasken in Parijs een 3-3 gelijkspel te behalen. Drie dagen later stond het duel in Monaco op het programma en nam de regerend kampioen revanche. Mede dankzij twee goals van Kylian Mbappé won PSG met 4-1 in het vorstendom. Neymar en Pablo Sarabia troffen ook doel voor de Parijzenaars, die Tiémoué Bakayoko de eretreffer zagen maken.