Luckassen over paleisrevolutie bij Anderlecht: Dat raakt de spelersgroep niet

Luckassen over paleisrevolutie bij Anderlecht: "Dat raakt de spelersgroep niet"

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 19:51wo 15-01-2020 om 19:51

RSC Anderlecht begint zondag aan het tweede deel van de competitie tegen Club Brugge. Paars-wit heeft een inhaalrace voor de boeg om alsnog Play-Off 1 te halen. Verdediger Derrick Luckassen hoopt alvast op een goede start komende zondag.

"We hopen zondag te winnen, want het is een belangrijke pot tegen Club Brugge", vertelde de Nederlander aan Sporza. "Ik denk wel dat we stappen hebben gezet op stage. We hebben goed getraind en goed gespeeld."

"Ik heb van Hendrik (Van Crombrugge) een beetje vernomen dat je liever niet in Play-Off 2 wil zitten en dat Play-Off 1 echt wel goed is. Dan speel je elke week een topper en dat is wat Anderlecht wil."

Dinsdag was er opnieuw een revolutie bij Anderlecht. "Ik heb daar niets mee te maken", vervolgde Luckassen. "Dat raakt me niet en ik denk ook de spelersgroep niet. Wij zitten niet in het bestuur en hebben er niets mee te maken."

"Het beïnvloedt mij alleszins niet. Wij kiezen niet wie voorzitter of bestuurslid is. Of het voor onrust gezorgd heeft? Neen, we hebben er echt niets mee te maken. Ik weet ook niet wie er nieuw is of wat dan ook. Ik kan er niets over zeggen."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws