OFFICIEEL: Agbo mag het zes maanden gaan proberen in Spanje

OFFICIEEL: Agbo mag het zes maanden gaan proberen in Spanje

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 18:25wo 15-01-2020 om 18:25

Laatste update: dinsdag 21 januari 2020 om 14:35di 21-01-2020 om 14:35

Standard Luik heeft een oplossing gevonden voor Uche Agbo. De Nigeriaan werd de voorbije maanden uitgeleend aan Braga, maar dat was geen succes. Zijn huurcontract wordt overgenomen door Deportivo La Coruna.

Dat meldt Het Nieuwsblad. Braga zag geen verdere toekomst voor Agbo ziet in Portugal. Deze zomer sloten beide clubs nochtans een huurovereenkomst voor twaalf maanden af. De Nigeriaan kon echter allerminst aarden bij Braga. In de Portugese competitie bleef de bijdrage van Agbo beperkt tot drie schamele speelminuten.

Dat is toch enigzins verrassend, aangezien met Ricardo Sa Pinto een oude bekende aan het roer staat in Braga. De Portugees werkte eerder samen met Agbo bij Standard. De Nigeriaan mag zich nu de komende maanden gaan bewijzen bij Deportivo La Coruna. De Spaanse tweedeklasser bedong ook een aankoopoptie.

Update: Agbo mag zich officieel een speler van Deportivo La Coruna noemen. Dinsdag stelden de Spanjaard de verdediger voor. Deportivo La Coruna huurt Agbo tot het einde van het seizoen en wist ook een aankoopoptie op de Nigeriaan te bedwingen. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws