Terugkeer komt naderbij, Hazard duikt weer op op trainingsveld van Real

Terugkeer komt naderbij, Hazard duikt weer op op trainingsveld van Real

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 16:52wo 15-01-2020 om 16:52

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 17:12wo 15-01-2020 om 17:12

Het lijkt een kwestie van tijd voor Eden Hazard weer kan voetballen voor Real Madrid. De Rode Duivel blesseerde zich een tweetal maanden geleden aan de enkel. Sindsdien werkt Hazard hard aan zijn terugkeer. Woensdag mocht hij dat voor het eerst weer op het trainingsveld doen.

Op een foto van Real is te zien hoe Hazard zijn eerste pasjes zet op het oefenterrein. Voorlopig lijkt de dribbelaar het voornamelijk bij lopen te moeten houden. De komende weken zullen daar ongetwijfeld oefeningen met de bal aan toegevoegd worden. Real hoopt Hazard vooral klaar te stomen voor de achtste finales van de Champions League. Daarin wacht de kraker met Manchester City.

Voor die afspraak werkt Real ook nog zes wedstrijden in de Primera Division af. In één van die duels zal Hazard zijn wederoptreden maken, al is het voorlopig moeilijk te bepalen wanneer dat exact zal zijn. Deze maand voetbalt De Koninklijke nog tegen Sevilla FC en Valladolid en wacht er ook nog een bekerwedstrijd. De laatste keer waarop Hazard in actie kwam in La Liga, dateert al van 23 november.

Poll

Keert Hazard nog in januari terug bij Real?

(72 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws