Club Brugge aast op Marin: 'Maar voorkeur gaat uit naar Serie A of Premier League'

Club Brugge aast op Marin: 'Maar voorkeur gaat uit naar Serie A of Premier League'

15-01-2020 15:02 Laatste update: 15:18
18

Club Brugge is in haar zoektocht naar winterse versterking uitgekomen bij Razvan Marin. De middenvelder van Ajax, die tot vorig seizoen nog furore maakte bij Standard Luik, zou bij een goed bod kunnen vertrekken uit Amsterdam. Toch lijkt een transfer naar Brugge niet meteen voor morgen.

Dat leidt RMC Sport af uit contacten met de entourage van Marin. Die bevestigen allereerst dat er wel degelijk interesse is vanwege Club Brugge. Blauw-Zwart heeft met onder meer Hans Vanaken, Mats Rits en Ruud Vormer al heel wat kwaliteit rondlopen op de middenstrook, maar blijkbaar hoopt Philippe Clement daar nog een klepper aan toe te voegen.

De omgeving van Marin ontkent echter dat Club al een definitief bod heeft neergelegd bij Ajax. Bovendien is de Roemeense international niet bijzonder happig op een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Marin zou eerder inzetten op een verhuis naar de Serie A of de Premier League, al lijkt het niet uitgesloten dat de spelverdeler gewoon bij Ajax blijft.

Marin voetbalt sinds vorige zomer voor de Amsterdammers. In zijn eerste halfjaar wist de oud-Rouche de verwachtingen niet in te lossen.