Opvallend: Lukaku heeft nu evenveel gescoord als rivaal AC Milan

Opvallend: Lukaku heeft nu evenveel gescoord als rivaal AC Milan

15-01-2020 14:44 Laatste update: 14:53
32

Romelu Lukaku is on fire. De Rode Duivel maakte de overstap van Manchester United naar Internazionale en scoort het ene doelpunt na het andere. Opvallend: Big Rom heeft nu evenveel doelpunten gescoord als rivaal AC Milan.

Lukaku had gisteren in de Coppa Italia nog geen halve minuut nodig om de score te openen tegen Cagliari. Lukaku scoorde ook een tweede keer en daarmee zit de aanvaller nu aan 18 doelpunten in 25 wedstrijden, alle competities meegeteld. AC Milan telt in de competitie ook 18 doelpunten.

Lukaku scoorde al 14 keer in 19 wedstrijden in de Serie A en na gisteren zit Lukaku aan 2 goals in 1 wedstrijd in het Italiaanse bekertornooi. In de Champions League was de Rode Duivel goed voor 2 doelpunten in 5 wedstrijden. In de Serie A staat Inter tweede met 46 punten, 2 minder dan leider Juventus.

AC Milan daarentegen staat op een teleurstellende tiende plaats. De rivaal van Internazionale scoorde nog maar 18 keer in de competitie en haalde daarom de ervaren Zlatan Ibrahimovic in huis. AC Milan kreeg ook al 24 tegendoelpunten om de oren en staat op een doelpuntensaldo van -6.