OFFICIEEL: Anderlecht laat speler definitief naar thuisland verkassen

OFFICIEEL: Anderlecht laat speler definitief naar thuisland verkassen

15-01-2020 12:31 Laatste update: 18-01-2020 14:01
14

Alexandru Chipciu leek op weg naar het Turkse Gaziantep, maar volgens het Roemeense Digisport gaat Cluj nu aan de haal met de overbodige Anderlecht-speler.

Anderlecht wil verschillende spelers lozen en Chipciu is daar één van. Gaziantep leek de beste papieren te hebben, maar de Turken lieten de transfer te lang aanslepen. In Turkije zou Chipciu zo’n 500.000 tot 600.000 euro gaan verdienen.

Nu ziet het er naar uit dat de Roemeen naar zijn thuisland trekt. Cluj zou nu aan het onderhandelen zijn met Chipciu, maar een deal is naar verluidt nabij. Hij zal er wel minder gaan verdienen dan in Turkije het geval zou zijn.

Update: La Dernière Heure bevestigt de transfer van Chipcui naar Cluj. Het contract van de Roemeen bij Anderlecht werd volgens de Franstalige krant in onderling overleg verbroken. Chipciu kan op die manier transfervrij terugkeren naar zijn thuisland.

Update: Alexandru Chipciu maakt definitief de overstap maakt naar Cluj. Daar ondertekende hij naar een contract. Chipciu lag nog tot het einde van het seizoen vast bij Anderlecht. Dit seizoen speelde hij geen enkele wedstrijd.