OFFICIEEL: KAA Gent haalt Niangbo weg bij Red Bull Salzburg

OFFICIEEL: KAA Gent haalt Niangbo weg bij Red Bull Salzburg

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 10:34wo 15-01-2020 om 10:34

Laatste update: woensdag 15 januari 2020 om 10:34wo 15-01-2020 om 10:34

Na de komst van Marreh heeft KAA Gent nog een nieuwe speler in huis gehaald. Anderson Niangbo werd overgenomen van Red Bull Salzburg.

Dat meldt Gent via de officiële kanalen. De aanvaller heeft zijn handtekening gezet onder een contract bij medio 2024 bij de club. Niangbo komt over van Red Bull Salzburg, dat hem had uitgeleend aan Wolfsberger AC. Daar speelde hij 26 wedstrijden voor, met negen doelpunten en zeven assists als resultaat.

"Anderson Niangbo is een snelle, explosieve en wendbare speler die goed is in de combinatie en ook over scorend vermogen beschikt", vertelt sportief manager Peter Verbeke. "Door de komst van Anderson versterken we ons met een polyvalente aanvallende speler."

"Anderson kan als tweede spits spelen, maar voelt zich ook goed op de flank. Hij is een snelle, explosieve en wendbare speler die goed is in de combinatie en ook over scorend vermogen beschikt. Anderson heeft daarenboven nog een grote progressiemarge waardoor hij perfect past binnen onze transferstrategie", klinkt het.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws