UPDATE: ‘KV Kortrijk onderhandelt al met vervanger voor Kagelmacher’

UPDATE: ‘KV Kortrijk onderhandelt al met vervanger voor Kagelmacher’

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 09:44wo 15-01-2020 om 09:44

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 15:25do 16-01-2020 om 15:25

KV Kortrijk dreigt in de wintertransferperiode nog een belangrijke pion te verliezen. Gary Kagelmacher staat op het punt om terug te keren naar zijn thuisland.

In Het Laatste Nieuws valt te lezen dat het Uruguayaanse Peñarol van coach Diego Forland een akkoord heeft gevonden met Kagelmacher. De Uruguayaanse verdediger kan de komende twee seizoenen voor de club spelen.

Kagelmacher wil naar verluidt graag terugkeren naar Uruguay en meer bepaald Montevideo, waar zijn ouders wonen. KVK is niet van plan om Kagelmacher te laten gaan en willen eerst een vervanger aantrekken.

De verdediger wil echter een transfer forceren en trainde dinsdag niet mee. Dit weekend vliegt hij ook terug naar zijn geboorteland. Kagelmacher speelde dit seizoen 21 wedstrijden, daarin was hij goed voor drie doelpunten en één assist.

Update: Diego Forlan heeft de transfer van Gary Kagelmacher naar het Uruguayaanse Peñarol bevestigd aan de lokale pers. “Kagelmacher sluit rechtstreeks aan in Los Angeles waar het oefenkamp plaatsvindt”, citeert Het Nieuwsblad. Zo ziet het er dus naar uit dat KV Kortrijk tijdens de winterbreak een sterkhouder zal verliezen.

Update: Gary Kagelmacher is op weg naar zijn thuisland om te tekenen bij Peñarol. Volgens Het Nieuwsblad is KV Kortrijk al aan het onderhandelen met een vervanger. Kandouss van Union werd al genoemd, maar een definitieve naam is nog niet uit de bus gekomen.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws