De Telegraaf: Advocaat wil niet in gesprek over contractverlenging bij Feyenoord

De Telegraaf: Advocaat wil niet in gesprek over contractverlenging bij Feyenoord

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 08:56wo 15-01-2020 om 08:56

Dick Advocaat is nog niet bezig met een contractverlenging bij Feyenoord. De voormalige bondscoach van ons land wil zich eerst volledig gaan richten op de tweede seizoenshelft met zijn ploeg, voordat hij na wil denken over een langere verbintenis bij de club.

Feyenoord heeft Advocaat nog niet kunnen helpen aan nieuwe spelers tijdens deze transferperiode, terwijl de trainer daar nadrukkelijk om heeft gevraagd bij de directie. Het is volgens De Telegraaf een van de redenen dat Advocaat nog niet aan een nieuw contract bij Feyenoord wil denken. 

Algemeen directeur Mark Koevermans gaf eerder al aan niet uit te sluiten dat Advocaat ook volgend seizoen nog voor de groep staat in Rotterdam, maar die wil dan wel eerst zien dat het perspectief bij de club verbetert, te beginnen met een aantal gerichte aankopen. Advocaat wil met Feyenoord meedoen om te titel, maar heeft daarbij nieuwe spelers nodig. Tot nu toe hield de club zich voornamelijk bezig met uitgaande transfers. Zo vertrok doelman Kenneth Vermeer (ex-Club Brugge) maandag naar Los Angeles FC.

Op het moment is er een felle strijd gaande in de top van de club. De trainer kan goed opschieten met technisch directeur Sjaak Troost en lijkt ook een uitstekende band te hebben met Toon van Bodegom, de voorzitter van de rvc. Dit lijkt dus voor Advocaat geen problemen op te leveren.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws