UPDATE: 'Gerucht doet ronde dat Verhaeghe een nieuwe poging gaat doen voor target'

UPDATE: 'Gerucht doet ronde dat Verhaeghe een nieuwe poging gaat doen voor target'

Gepubliceerd: woensdag 15 januari 2020 om 07:00wo 15-01-2020 om 07:00

Laatste update: donderdag 16 januari 2020 om 20:29do 16-01-2020 om 20:29

Club Brugge wil Razvan Marin terug naar ons halen. Ajax werkt voorlopig evenwel niet mee. Volgens Sportwereld weigerden de Amsterdammers een bod van Club Brugge op de voormalige middenvelder van Standard.

Club Brugge wil Razvan Marin (23) terug naar ons halen. Ajax werkt voorlopig evenwel niet mee. Volgens Sportwereld weigerden de Amsterdammers van Club Brugge op de voormalige middenvelder van Standard.

Vorig seizoen was Marin nog een sterkhouder bij Standard. Ajax klopte in Luik aan en nam de Roemeen voor circa 16 miljoen euro. In het begin van het seizoen kreeg Marin bij Ajax de nodige kansen, maar greep die niet. De leemte die Frenkie de Jong achterliet, kon Marin niet opvullen.

Een paar dagen geleden waren Ajax en Club Brugge op stage in Qater. Het bestuur van Club Brugge polste toen naar de voorwaarden voor Marin. Blauw-Zwart zou ondertussen zelf al een bod gedaan hebben op de middenvelder, maar Ajax ging daar niet mee akkoord. Het is nog niet duidelijk of Club Brugge een nieuwe poging gaat ondernemen.

Eerder deze week werd Marin ook al in verband gebracht met Royal Antwerp FC. Daar is zijn Roemeense landgenoot Laslo Bölöni immers een grote bewonderaar van Marin.

Update: Terwijl Club Brugge woendag het Gala van de Gouden Schoen verliet als de grote overwinnaar, werkt men in het Jan Breydelstadion aan de toekomst. Blauw-Zwart heeft Marin nog altijd niet uit haar hoofd gezet: 'Het gerucht doet de ronde dat Bart Verhaeghe druk bezig is om een nieuwe poging voor te bereiden om Marin te strikken. Wat is Marin waard voor Ajax? Dat gaan we de komende twee weken ontdekken', schrijft RTBF. 

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Club Brugge vol voor Marin gaan?

(1736 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws