Knap! Club Brugge zamelt meer dan 150.000 euro in voor het goede doel

Knap! Club Brugge zamelt meer dan 150.000 euro in voor het goede doel

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 22:24di 14-01-2020 om 22:24

Club Brugge heeft zich de voorbije jaren stevig ingezet voor de goede doelen. Dat levert vaak zijn vruchten op. Ook dinsdagavond deed het dat. Club Brugge organiseerde een Charity Night die meer dan 150.000 euro heeft opgeleverd voor het goede doel.

Dat meldt Club Brugge via de officiële kanalen. Op de 'Charity Night' van Club Brugge werden alle partners van Blauw-Zwart uitgenodigd voor de jaarlijke Nieuwjaarsreceptie. Die stond vandaag ook grotendeels in het teken van het goede doel, meer bepaald Kom Op Tegen Kanker en de Club Brugge Foundation.

Voor de Charity Night kon er een tafel gekocht worden en werden er verschillende items geveild, waaronder een gesigneerd shirt van Eden Hazard, een avond met Leo Van der Elst, Pascal Plovie en Carl Hoefkens, een trip met het bestuur naar Man Utd - Club Brugge, enz. In totaal werd er uiteindelijk maar liefst 155.885 euro ingezameld voor het goede doel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dat gevoel wanneer je met 2-5 wint van Manchester City#LeicesterCity #LCFC #ManCity #ManchesterCity #Tielemans #RodeDuivels

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws