Nieuwe koppen bij Anderlecht: Dat zal voor veel discussies zorgen

Nieuwe koppen bij Anderlecht: "Dat zal voor veel discussies zorgen"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 21:09di 14-01-2020 om 21:09

RSC Anderlecht heeft met Karel Van Eetvelt, Wouter Vandenhaute en Patrick Lefevere enkele nieuwe bestuursleden aangetrokken. Zij moeten Anderlecht weer uit het slop halen. Radiostem Peter Vandenbempt velt zijn oordeel.

"Dat zal zeer veel vonken geven. Ik heb begrepen dat dat de voorbije tijd al gebeurd is, maar dat kan geen kwaad. Vandenhaute en Van Eetvelt hebben urenlange, felle discussies gevoerd waarbij het er hard aan toeging, maar geen van beiden is bang om ongelijk te krijgen", klinkt het bij Sporza.

"Coucke is ook een sterke persoonlijkheid, met een groot ego. Dat zal zeker flinke discussies opleveren, maar als dat op niveau gebeurt, is dat niet noodzakelijk een negatief aspect."

Kompany
Kan dat problemen opleveren met Kompany? De speler-manager leek de voorbije maanden alle macht te grijpen. "Ik denk dat Vincent Kompany nu ook wel wat tegenwind zal krijgen. Je hoorde intern dat niemand Kompany durfde tegen te spreken, maar dat zullen deze mensen wél doen. Want diegene die het dagelijkse beleid bepaalt, is Karel Van Eetvelt. Dat is nu de baas van de club, met de steun en goedkeuring van de Raad van Bestuur", aldus Vandenbempt.

Volgens Vandenbempt is het ook geen PR-stunt van Anderlecht. "Zeker niet. Met pr heeft dit niks te maken. Iedereen weet dat deze malaise niet in een vingerknip opgelost zal zijn. Anderlecht is er slecht aan toe", besluit hij.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws