OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt nieuwe spits in huis

OFFICIEEL: Cercle Brugge haalt nieuwe spits in huis

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 20:44di 14-01-2020 om 20:44

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 22:15di 14-01-2020 om 22:15

Cercle Brugge hoopt met enkele versterkingen de degradatie dit seizoen nog te kunnen ontlopen. Die versterkingen zijn ook snel op komst. Zo lijkt de nieuwste spits al binnen.

Het Laatste Nieuws meldt dat Cercle Brugge zich binnenkort zal versterken met Marton Eppel. De deal rond de 28-jarige Hongaarse spits wordt binnen de komende uren of dagen verwacht.

Eppel werkte in het verleden al samen met Bern Storck, die zijn bondscoach was bij Hongarije. De spits verzamelde vijftien interlands en zit momenteel zonder club. Tot het begin van dit jaar kwam hij in actie voor Kairat uit Kazachstan, waar hij goed was voor negentien doelpunten in 41 wedstrijden.

Nieuwe verdediger
Naast een nieuwe aanvaller is Cercle Brugge ook goed op weg om een nieuwe verdediger in huis te halen. Het trekt Dimitrios Chatziisaias van het Turkse Rizespor aan. De Griek heeft al succesvol zijn medische testen afgelegd en zet binnenkort zijn handtekening onder een contract bij de Vereniging.

Update: Cercle Brugge heeft de komst van Eppel inmiddels ook bekend gemaakt. De transfervrije spits zette zijn handtekening onder een contract tot het einde van het seizoen.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws