Scheidsrechter Visser loopt dagje mee bij Gent: Neutraliteit niet in gevaar

Scheidsrechter Visser loopt dagje mee bij Gent: "Neutraliteit niet in gevaar"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 19:27di 14-01-2020 om 19:27

Scheidsrechter Lawrence Visser heeft een dagje meegelopen bij KAA Gent. Dat gebeurde in het kader van een project van het Scheidsrechtersdepartement waarbij onze toprefs een dagje meetrainen en leven bij de profclubs. Volgens Visser komt dat de samenwerking zeker ten goede.

"Het is iets helemaal anders", vertelde de 30-jarige scheidsrechter aan Sporza. "Voor mij is het niet helemaal nieuw, want een maand geleden ben ik al bij Beerschot geweest. Vandaag word ik als ref speler en volg ik hun programma."

"Het draait vooral om de interactie tussen spelers, trainers en scheidsrechters. Zo kunnen zij ons begrijpen, waarom wij bepaalde beslissingen nemen. Ik had gehoord dat er vragen waren en daar geef ik met plezier verduidelijkingen over. Dit project is ook voor ons iets nieuws, maar bij Beerschot viel het in beide richtingen goed mee."

"We willen meer communicatie creëren door elkaars leefwereld wat meer te begrijpen. Of onze neutraliteit dan niet in gevaar komt? Neen, we zijn professioneel genoeg. En ik heb vernomen dat er de eerste weken geen aanduiding zal komen voor wedstrijden van de club waarbij je op bezoek gaat. Daar verwachten we geen problemen", besloot Visser.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws