Vandenbempt voorspelt vuurwerk bij Anderlecht: Dat zal zeer veel vonken geven

Vandenbempt voorspelt vuurwerk bij Anderlecht: "Dat zal zeer veel vonken geven"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 18:49di 14-01-2020 om 18:49

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 19:24di 14-01-2020 om 19:24

Er heeft dinsdag een nieuwe paleisrevolutie plaatsgevonden bij RSC Anderlecht. Karel Van Eetvelt wordt de nieuwe CEO, Wouter Vandenhaute extern adviseur en de Raad van Bestuur wordt versterkt met Patrick Lefevere en Philip Close.

Het is voor Anderlecht misschien wel de oplossing om uit de malaise te geraken die de club nu al jaren teistert. Maar zullen al die karakters niet met elkaar botsen? Peter Vandenbempt voorspelt alvast vuurwerk. "Dat zal zeer veel vonken geven", vertelde de analist bij Sporza. "Ik heb begrepen dat dat de voorbije tijd al gebeurd is, maar dat kan geen kwaad. Vandenhaute en Van Eetvelt hebben urenlange, felle discussies gevoerd waarbij het er hard aan toeging, maar geen van beiden is bang om ongelijk te krijgen."

"Coucke is ook een sterke persoonlijkheid, met een groot ego. Dat zal zeker flinke discussies opleveren, maar als dat op niveau gebeurt, is dat niet noodzakelijk een negatief aspect. Ik denk dat Vincent Kompany nu ook wel wat tegenwind zal krijgen. Je hoorde intern dat niemand Kompany durfde tegen te spreken, maar dat zullen deze mensen wél doen. Want diegene die het dagelijkse beleid bepaalt, is Karel Van Eetvelt. Dat is nu de baas van de club, met de steun en goedkeuring van de Raad van Bestuur", besloot Vandenbempt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws