Van Eetvelt over Vandenhaute: Dat was voor mij een heel belangrijke voorwaarde

Van Eetvelt over Vandenhaute: "Dat was voor mij een heel belangrijke voorwaarde"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 19:46di 14-01-2020 om 19:46

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 19:46di 14-01-2020 om 19:46

Karel Van Eetvelt werd dinsdagnamiddag voorgesteld als nieuwe CEO van RSC Anderlecht. Hij zal worden bijgestaan door Wouter Vandenhaute, die extern adviseur wordt bij paars-wit. Hij moet de rechterhand worden van Van Eetvelt.

"Dat was voor mij een heel belangrijke voorwaarde", vertelde de nieuwe CEO aan Sporza. "Ik ken en vertrouw Wouter en ik weet wat zijn toegevoegde waarde is. Dat is een stuk kennis die deels niet aanwezig is in de club en het is belangrijk dat je die kennis mee probeert naar binnen te trekken. Dat is de reden waarom ik hem gevraagd heb om mee te werken."

Vandenhaute is aandeelhouder in een managementbedrijf voor voetballers. Is daar geen conflict? "Het zal mijn taak zijn om ervoor te zorgen dat er op geen enkele manier aan belangenvermenging gedaan kan worden. Ik vertrouw Wouter daar 100 procent in. Hij zal het doen met een groot hart voor Anderlecht", besloot Van Eetvelt.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond krijgen we de CL-loting! Welke ploegen zou jij Club Brugge, onze enige deelnemer, graag zien loten? #ClubBrugge #UCL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws