Terugkeer in de maak: Ik ga binnen twee à drie maanden praten met Club Brugge

Terugkeer in de maak: "Ik ga binnen twee à drie maanden praten met Club Brugge"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 16:47di 14-01-2020 om 16:47

Ahmed Touba wordt door Club Brugge dit seizoen uitgeleend aan het Bulgaarse PFC Beroe. Volgende zomer keert de linksvoetige verdediger wellicht terug naar Club Brugge. Touba gelooft alvast in een toekomst bij Blauw-Zwart.

Ondanks de geringe speelminuten voordien vindt Touba dat hij wel van waarde kan zijn voor Club  Brugge. "Of ik een terugkeer zie zitten? Tuurlijk, binnen twee à drie maanden ga ik met Club Brugge over mijn toekomst praten", zo vertelt hij in Algerijnse media.

Bovendien hoopt Touba ooit international te zijn. Al kan de Club Brugge-huurling nog kiezen tussen België en Algerije. "Ik speelde voor de U17, U18 en U19 van België, maar na mijn blessure werd ik niet meer opgeroepen. Ik heb wel gehoord dat ik een goede kans maak om in maart opgeroepen te worden voor de U21 als ik hier blijf spelen."

Al is ook de Algerijnse nationale ploeg een optie voor Touba. "Algerije belde mij en ze waren geïnteresseerd in mijn profiel, maar na mijn blessure hoorde ik niks meer. Ik kan in de toekomst nog beslissen."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#GeorgeFloyd #Bundesliga #BorussiaDortmund #Dortmund #Sancho #Schalke04 #Thuram #Monchengladbach #Gladbach

A post shared by VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Poll

Verdient Touba een nieuwe kans bij Club Brugge?

(380 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws