Lamkel Zé doet stof opwaaien: Als Antwerp slim is, verkopen ze hem deze winter

Lamkel Zé doet stof opwaaien: "Als Antwerp slim is, verkopen ze hem deze winter"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 16:00di 14-01-2020 om 16:00

Laatste update: dinsdag 14 januari 2020 om 16:02di 14-01-2020 om 16:02

Didier Lamkel Zé stapelt de fratsen op tijdens de winterstage van Royal Antwerp FC. Ondanks zijn vele kwaliteiten is het volgens een anonieme spelersmakelaar stilaan tijd om aan een transfer te denken.

"Als Antwerp slim is, verkopen ze hem deze winter", klinkt het in Het Laatste Nieuws. "Want als hij nog zulke dingen uitsteekt, zal zijn waarde dalen. Vorig seizoen vocht hij op training met Bolat en Van Damme, las ik. Gebeurt dat binnenkort opnieuw, dan riskeer je kapitaalvernietiging."

"Stel: Antwerp speelt in play-off 1 een allesbeslissende match om een Champions League-ticket. Lamkel Zé pakt vroeg in de match rood en je verliest. Het kan zomaar gebeuren... Ze zullen bij Antwerp dus weloverwogen de afweging moeten maken tussen zijn kwaliteiten en zijn gebreken, tussen kapitaalinjectie en –vernietiging", gaat de spelersmakelaar verder.

Carrière
Nu is het aan Antwerp om de situatie te evalueren. "Da's het dilemma van D'Onofrio. Al zal Lamkel Zé wel altijd zijn carrière maken, denk ik. Voor elke tien clubs die hem niet nemen, zal er altijd een club zijn die hem wél zal kopen. 'We veranderen hem wel, kneden hem wel', denken ze. Kanttekening: Lamkel Zé zal de absolute top niet halen. Daarvoor zijn er iets te veel incidenten."

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Moet Antwerp hem verkopen?

(528 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws