Coucke reageert: “Anderlecht opnieuw slagvaardiger en daadkrachtiger te maken

Coucke reageert: “Anderlecht opnieuw slagvaardiger en daadkrachtiger te maken"

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 13:24di 14-01-2020 om 13:24

Het bestuur van RSC Anderlecht ziet er sinds dinsdag anders uit. Marc Coucke heeft ondertussen al gereageerd op de nieuwe namen binnen de structuur van de Brusselse top.

Karel Van Eetvelt is de nieuwe CEO bij Anderlecht. Hij volgt Jo Van Biesbroeck op. Wouter Vandenhaute gaat aan de slag als extern adviseur van de CEO. De Brusselse burgemeester Philippe Close en wielerman Patrick Lefevere krijgen dan weer een plaats in de Raad van Bestuur van Anderlecht. “Met deze beslissingen willen we de operationele werking en de strategische positie van de club versterken om Anderlecht opnieuw slagvaardiger en daadkrachtiger te maken", stelt Coucke

Het was Coucke zelf die het initiatief nam om te vernieuwen aan de top. "Ik wil in de eerste plaats mensen zoals Jo Van Biesbroeck enorm bedanken voor de inspanningen de voorbije jaren. Al van voor de overname heeft hij als CEO ervoor gezorgd dat deze club operationeel op koers bleef. Met de komst van o.a. Karel en Wouter kunnen we onze organisatie nu nog meer vorm geven, structureel verder moderniseren en ons strategisch en sportief opnieuw op weg zetten naar de top van het Belgisch voetbal."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws