Anderlecht vestigt haar hoop op man in sukkelstraatje

Anderlecht vestigt haar hoop op man in sukkelstraatje

Gepubliceerd: dinsdag 14 januari 2020 om 07:00di 14-01-2020 om 07:00

RSC Anderlecht wil zondag Club Brugge verslaan. Het heeft dus nood aan minstens één doelpunt. Een fitte aanvaller kan het dus goed gebruiken, maar die heeft men momenteel niet in de rangen. Alle Brusselse hoop is gevestigd op Kemar Roofe.

Frank Vercauteren heeft bij Anderlecht geen aanvallers op overschot. En dan drukken we ons nog zacht uit. Nany Dimata is nog lang niet speelklaar. Zakaria Bakkali is ook nog niet de volle honderd procent en Antoine Colassin is dan wel talentvol, maar of dat voldoende is in een match tegen Club Brugge is nog maar de vraag. Daarbij liet Anderlecht Isaac Kiese Thelin naar Malmö gaan.

Roofe lijkt dus de enige die de aanval van Anderlecht kan kunnen dragen, maar de Engelsman zit momenteel in het sukkelstraatje. Op stage in Spanje had Roofe last van darmklachten. Daarna waren kuitproblemen zijn deel. In de oefenmatch tegen Livingston duurde zijn optreden 45 minuten. Roofe trainde de voorbije dagen niet met de groep.

Volgens Het Laatste Nieuws maken ze zich bij Anderlecht evenwel weinig zorgen. In Brussel verwacht men dat Roofe speelklaar zal geraken voor het duel tegen Club Brugge. De voorbereiding is alleszins niet perfect. Nacer Chadli en Luka Adzic houden zich klaar om te depanneren, maar in Brussel is het toch vooral hopen op een fitte Roofe.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Poll

Denk je dat Roofe in de basis zal staan tegen Club Brugge?

(429 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws