Update: 'Gent trekt Godeau aan, maar moet wachten op Moeskroen'

Update: 'Gent trekt Godeau aan, maar moet wachten op Moeskroen'

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 22:32ma 13-01-2020 om 22:32

Laatste update: donderdag 23 januari 2020 om 21:03do 23-01-2020 om 21:03

Bruno Godeau staat voor een moeilijke keuze. Hij kan zijn contract verlengen bij zijn huidige ploeg Excelsior Moeskroen of kiezen voor een transfer naar KAA Gent. Daar zal de concurrentie voor de centrale verdediger wel een pak groter zijn.

Moeskroen heeft laten weten dat het openstaat voor een contractverlenging voor Godeau. Zijn voorkeur zou volgens Het Nieuwsblad echter uitgaan naar transfer. Godeau zijn huidige overeenkomst loopt volgende zomer af en daardoor is hij geweldig op de transfermarkt.

Gent wil van de situatie gebruik om de 27-jarige linksvoetige verdediger binnen te hengelen. Een definitieve beslissing is er nog niet. Die zal afhangen van de contractonderhandelingen die Godeau momenteel voert. Als de verdediger voor AA Gent kiest, worden de Buffalo’s zijn zesde Belgische club na Anderlecht, Zulte Waregem, Westerlo, KV Oostende en Moeskroen.

Update: Volgens Het Nieuwsblad heeft KAA Gent een persoonlijk akkoord bereikt met Godeau. De verdediger van Moeskroen zou een contract voor drie jaar gaan tekenen. Normaal zou Godeau een zomeraanwinst moeten worden, maar het kan ook zijn dat hij deze maand al de overstap maakt.

Update: Godeau heeft beslist: hij maakt deze winter al de overstap naar Gent. Dat heeft consequenties voor Moeskroen, dat van Gent nu nog een transfersom ontvangt van 300.000 euro. Dat schrijft Het Nieuwsblad.

UPDATE: Ook voor La Dernière Heure is er geen twijfel meer dat Godeau richting KAA Gent trekt. De deal is zo goed als in kannen en kruiken, maar Moeskroen probeert eerst nog een vervanger te vinden. Als het daarin slaagt, kan de deal geofficialiseerd worden.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie is het geworden?

A post shared by Voetbalprimeur België (@voetbalprimeurbelgie) on

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws