Bölöni geeft pluim aan Antwerp-talent: Een goeie jongen, ik geloof in hem

Bölöni geeft pluim aan Antwerp-talent: "Een goeie jongen, ik geloof in hem"

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 20:00ma 13-01-2020 om 20:00

Laatste update: maandag 13 januari 2020 om 20:50ma 13-01-2020 om 20:50

De winterstage van Algorfa zit erop voor Antwerp. Ook jeugdproduct Ruben Geeraerts (18) was van de partij en verwerkte de stage uitstekend. Dat vond ook coach Laszlo Bölöni.

"Ik moet Ruben feliciteren met zijn stage", zo vertelde Bölöni daarover bij Gazet Van Antwerpen. "Het is echt een heel goeie jongen. Ik geloof in hem". Bölöni liet de spits wel twee keer opdraven als rechtsback. "Door omstandigheden, maar het belangrijkste was dat hij ritme kon opdoen."

Ook voor Geeraerts was die positie geen probleem. "Raar dat ik nu moet zeggen dat ik een clean sheet heb gehouden. Ik had tijdens de week ook al op die backposities getraind, maar het was voor het eerst dat ik het nu in een wedstrijd deed. Geen probleem, hoor, ik speel waar de coach wil dat ik speel. Al leef ik natuurlijk voor die goals, dat mis je daar wel een beetje."

Geeraerts was alvast niet doodop na de oefenstage. “Neen, dat valt goed mee. Ik had het zwaar ingeschat, maar ik ben de week goed doorgekomen. Dan was de zomerstage in Duitsland toch zwaarder. Aanvankelijk verloor ik vaak de duels, maar nu kan ik me 'zetten' en win ik ze af en toe."

Voorlopig haalde Geeraerts nog geen enkele keer de wedstrijdselectie van Antwerp. Hij viel wel al enkele keren af als negentiende man.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws