Leko neemt na ontslag bij Al Ain duidelijke beslissing over zijn toekomst

Leko neemt na ontslag bij Al Ain duidelijke beslissing over zijn toekomst

Gepubliceerd: maandag 13 januari 2020 om 19:03ma 13-01-2020 om 19:03

Ivan Leko ging afgelopen zomer aan de slag bij Al Ain, waar hij na half seizoen werd ontslagen. De Kroatische coach kon even proeven van voetbal in het Midden-Oosten, maar denkt nu aan een terugkeer naar Europa.

Spijt van zijn overstap heeft Leko niet, al is het niet voor herhaling vatbaar. "Of ik het nog zou doen? Nee, nee. Nu niet meer. Ik wil terug naar Europa. Je weet natuurlijk nooit in het voetbal, maar ik mis het Europese voetbal", zegt hij in Het Laatste Nieuws.

"Net als de stress en de adrenaline die ik de voorbije jaren voelde bij Sint-Truiden en Club Brugge. Ik wil weer honderd procent mezelf zijn", geeft de Kroatische coach aan.

Goeie ervaring
Leko had nochtans keuze genoeg in de zomer. "Ik had andere opties - een ploeg uit Saudi-Arabië en een club uit de Ligue 1 - , maar Al Ain leek me de beste keuze. Het is uiteindelijk ook een goeie ervaring gebleken."

"Spijtig dat het maar zes maanden duurde, maar ik ben er een betere coach geworden. Aan mij nu om de komende weken en maanden nieuwe energie te vinden, en te wachten op een echt goed project", besluit hij.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws